Search
logonew2
Search
Close this search box.

حسابداری رستوران و باید ها نباید ها

عناوین مقاله

نرم افزار رستورانی زعفران 6 حسابداری رستوران

برای حسابداری رستوران سیستم مدیریت فروش  (POS) ضروری است

در حسابداری رستوران سیستم POS یک رستوران به دلیل حجم بالای تراکنش های کارت اعتباری باید دارای صفحه کلید  باشد. سپس مشتریان می توانند با استفاده از کارت های اعتباری خود معامله ای بدون پول نقد انجام دهند.

نقطه فروش (POS) محلی است که مشتری برای وعده غذایی خود و سایر محصولات یا خدماتی که در یک رستوران خریداری کرده است هزینه پرداخت می کند.

رستوران ها به ویژگی های خاصی مانند ردیابی فروش ، در نرم افزار POS خود نیاز دارند . برخی از بسته های POS می توانند به تهیه منو و تنظیم وقت برای کارمندان کمک کنند.

رستوران ها همچنین به نرم افزار POS نیاز دارند که دارای عملکردهای قوی مدیریت موجودی چه برای نمای بیرونی حساب و کتاب  و چه برای دفتر کار باشد. این نرم افزار حتی می تواند در تهیه لیست حقوق نیز کمک کند.

نرم افزار زعفران10 سیستم حسابداری رستوران
چگونگی گزارش موجودی صندوق در نرم افزار زعفران

 

نمودار حساب رستوران را تهیه کنید

نمودار حسابداری رستوران یک لیست از تمام پنج دسته از حساب و کتاب  تشکیل درآمد و ترازنامه است. این حساب دارایی ها ، بدهی ها ، حقوق صاحبان سهام ، درآمد و هزینه ها هستند.

در حالت عادی تجارت پول به این حساب ها وارد و خارج می شود. وقتی یا پول خرج می کنید یا درآمد کسب می کنید ، مطابق اصول حسابداری به طور مناسب این حساب ها را بدهکار و بستانکار می کنید .

هر یک از این حساب ها دارای زیر حساب هایی هستند که مخصوص صنعت هستند. به عنوان مثال ، نمودار حساب برای یک رستوران با نمودار حساب برای انواع دیگر مشاغل متفاوت خواهد بود. به مثال زیر مراجعه کنید:

نمودار حساب رستوران
اگر در نرم افزار رستورانی زعفران  سرمایه گذاری کنید ، به شما کمک می کند نمودار حسابداری مناسبی را برای رستوران خود تنظیم کنید.

 

چگونه می توان جریان وجوه رستوران را در نرم افزار حسابداری پیگیری کرد

در نمودار حساب های خاصی وجود دارد که به ویژه برای رستوران ها مهم است و موجب می شود  موارد زیر را تحت نظر داشته باشید:

1-حقوق و دستمزد

شاید مشکل سازترین حساب در رستوران ها ، حقوق و دستمزد باشد. کارگران رستوران ممکن است کارگران تمام وقت و نیمه وقت با نرخ متفاوت حقوق باشند. توصیه می شود که از  از نرم افزار حقوق و دستمزد خاص برای این کار استفاده کنید.

 

2-فهرست موجودی

موجودی شما در یک رستوران از دو کلاس گسترده تشکیل می شود: غذا و لوازم. موجودی خود را باید مرتبا  پیگیری کنید تا هیچ گاه مقدار زیادی نداشته باشید ، که در نهایت به عنوان زباله تبدیل  شود یا بسیار کم ، که به فروش شما آسیب می رساند. شما باید موجودی روزانه خود را بدون ایجاد کمبود در کمترین حد ممکن حفظ کنید. نرم افزار رستورانی زعفران  در کمک به شما در پیگیری موجودی بسیار ارزشمند است.

 

3-حسابهای قابل پرداخت

حساب های پرداختنی همان چیزی است که به تأمین کنندگان خود بدهکار هستید و در ترازنامه شما ذکر شده است. هنگام دریافت فاکتور ، آن را در نرم افزار حسابداری خود وارد کنید. به این ترتیب پرداخت بدهی شما هرگز دیر نمی شود . رابطه خوب با تأمین کنندگان و فروشندگان شما به روند نرم و صحیح تجارت شما کمک می کند.

 

4-جریان نقدی

میزان پول نقد وارد و خارج از تجارت حسابداری رستوران خود را ثبت کنید. دانستن جریان وجه نقد خود به صورت روزانه ، هفتگی ، ماهانه و سه ماهه مفید است. تدوین بودجه نقدی و صورت وضعیت وجوه نقد به شما کمک می کند تا جریان نقدی خود را پیگیری کنید.

 

5-منو بندی

برای صاحب رستوران مهم است که بداند چه مقدار از فروش شما از طریق غذا و از طریق نوشیدنی است. با استفاده از نرم افزار حسابداری خود می توانید این موارد را به وعده های غذایی خوراکی ،دسر ، نوشیدنی  در  موارد مختلف منو تقسیم کنید.

 

امتیاز دهید
پیمایش به بالا
Call Now Button

جهت درخواست مشاوره و دریافت تخفیف

نام و شماره موبایل خود را ارسال نمایید.

تخفیف